Savremeno poslovno okruženje u isto vreme donosi nove mogućnosti privrednim subjektima, ali ih i stavlja pred brojne izazove koji u sebi sadrže određeno sporno pravno pitanje. U takvom poslovnom okruženju, pravilno pravno savetovanje je od suštinskog značaja.


Privredno i kompanijsko  pravo predstavljaju osnovnu oblast našeg rada. Kancelarija pruža usluge pravnog savetovanja multinacionalnim, internacionalnim i domaćim klijentima, u pogledu odgovarajuće pravne forme društva ili ostalih modela poslovanja koji odgovaraju potrebama klijenata na lokalnom tržištu, usluge pregovaranja i izrade osnivačkih dokumenata i ugovora članova društva, rešavanja pravnih pitanja iz domena korporativnog upravljanja, strukturiranja transakcija, promena pravnih formi, povećanja i smanjenja kapitala kao i savetovanja prilikom izrade izlaznih strategija (likvidacija i prodaja udela i imovine). Takođe, pružamo usluge pravnog savetovanja, pregovaranja i izrade različitih komercijalnih ugovora, uključujući sve vrste ugovora o prodaji, joint venture ugovora, ugovora o franšizingu i ugovora o distribuciji.


Naša oblast rada takođe obuhvata savetovanje povodom regulatornih pitanja i pitanja opšte pravne usklađenosti poslovanja.

Kancelarija zastupa klijente pred Agencijom za privredne registre Republike Srbije, Centralnim Registrom za hartije od vrednosti, Komisijom za zaštitu konkurencije, Poreskom upravom i drugim upravnim organima Republike Srbije.